[

Nézd meg Akva aura ásvány ékszereinket! >>

AKVA AURA

FAJTÁI:

  • Szivárvány aura
  • Opál aura
  • Rózsa aura
  • Rubin aura
  • Napfény aura
  • Szibériai kék kvarc

SZÍN

Kék (szibériai), vörös (rózsa vagy rubin aura), sárga (napfény aura), szivárvány

CSAKRA

Torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

JELLEGZETESSÉGEI

Annak ellenére, hogy mesterségesen készült, az akva aurának erős az energiája; annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat a hegyikristályra rögzíti. Az akva aura megszabadít a korlátozásoktól, és helyet teremt valami új számára. Ez a kristály gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja belőle a stresszt. Élénkíti a csakrákat, különösen a toroknál lévőt, ahol erősíti a szívből jövő kommunikációt.

Az akva aura elősegíti az üzenetközvetítést és az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt. Védelmet nyújtó kő, amely oltalmaz az asztrális vagy a lelki támadással szemben. Mélyről jövő békességet biztosít a meditáció alatt. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságaikat.

GYÓGYHATÁSA

Az akva aura erősíti a csecsemőmirigyet és az immunrendszert. Serkenti a mirigyműködést, szabályozza a nemi életet. Javítja a szellemi teljesítőképességet és enyhíti a depressziós hangulatot.

ALKALMAZÁSA

Tartsuk a kezünkben, viseljük vagy tegyük a megfelelő testrészre!

KÜLÖNLEGES AURAKVARCOK

Mindegyik aurakvarcnak vannak egyedi tulajdonságai, amelyek a színével függenek össze. De a felszínükre került arany miatt nagyon sok a közös sajátosság is bennük.

Szivárvány aura

Úgy jött létre, hogy a hegyikristályra arany és titán került kötőanyagként. A test minden energiaközpontját élénkíti, megtisztítja az utat az életerő számára, hogy megnyilvánulhasson a fizikai testben és a finomtestekben; így vibráló energiát és életkedvet biztosít. A szivárvány aura hasznos a rosszul működő kapcsolatokban, mivel megmutatja a kivetítéseket, valamint segít eloszlatni az olyan negatív érzelmeket, mint a sértődés vagy a múltból származó régi szomorúság, és minden szinten mélyreható bepillantást enged a kapcsolatokba. Segít feloldani a karmikus kötéseket, amelyek a mostani életben gátolják a kapcsolatokat, amelyeket így élettelivé és harmonikussá alakít át.

Opál aura

A platina miatt sokkal világosabb benne a szivárványszín. Miként az égen feltűnő szivárvány reményt és optimizmust sugall, ugyanúgy az opál aura is az öröm kristálya. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat.

Rózsa aura

A hegyikristály és a platina együtteséből keletkezett, s dinamikus energiája jó hatással van a tobozmirigyre és a szívcsakrára, valamint átalakítja a saját értékeinkkel kapcsolatban mélyen gyökerező kétségeket. Felruház az önmagunk iránt érzett feltétel nélküli szeretet képességével. Az aurakvarcnak ez a fajtája az egész testet átitatja szeretettel, és tökéletes egyensúlyi állapotba hozza a sejteket.

Rubin aura

Ugyancsak hegyikristály és platina alkotja, csak sokkal mélyebb színt hoznak létre. A rubin aura megtisztítja a gyökércsakrát az előző életekben történt túléléssel kapcsolatos dolgoktól és zaklatásoktól, szenvedélyt és vitalitást biztosít, valamint a szív bölcsességét. Védelmet nyújt az agresszió és az erőszak ellen. A gyógyításban a rubin aura jótékony hatású az endokrin rendszerre, és természetes antibiotikum a gombás fertőzésekre és az élősködők ellen.

Napfény aura

Ez a feltűnően sárga kristály aranyból és platinából készült. Az energiája erőteljes és rendkívül aktív. Élénkíti és tisztítja a napfonatcsakrát, feloldja a régi érzelmi traumákat és sebeket. Spirituális szinten a napfény aura mindenre kiterjedő és védelmező. Minden szinten felszabadítja az elzáródásokat, és eltávolítja a méreganyagokat.

Szibériai kék kvarc

Ez a ragyogó kék, mesterségesen újraképződtetett kristály hegyikristályból és kobaltból készült. Hatékony ellenszere a depressziónak, felemeli a lelket, és mélyreható békességet teremt. A szibériai kék kvarc élénkíti a torokcsakrát és a harmadik szemet, erősíti a tisztánlátást és a telepátiát, valamint javítja a kommunikációt. Segít abban, hogy kiálljunk az igazunk mellett, s abban is, hogy meg is hallgassák, amit mondunk. Elixírként a torokfertőzésekre, a gyomorfekélyre és a stresszre van jó hatással. Külsőleg alkalmazva csillapítóan hat a gyulladásra, a napszúrásra és a merev nyakra vagy izmokra.