Nézd meg Boji kő ásvány ékszereinket! >>

BOJI KŐ

SZÍN

Barnás, kevés kék

CSAKRA

Minden csakra

JELLEGZETESSÉGEI

A boji kövek a leghatásosabb földelő kövek közé tartoznak. Gyengéden, de határozottan visszatérítenek a földre és a testünkbe; a jelenben földelnek bennünket. Erős a védelmi szerepük és nagyon hatékonyan oldják a blokkokat.

A sima felületű köveknek női energiájuk van, míg a kiemelkedésekkel rendelkezőknek férfi. A boji kövek egyensúlyt teremtenek és energiával töltenek fel, így párban kiegyenlítik a testen belül a női és a férfienergiákat; valamint összehangolják a csakrákat.

Erős földkapcsolódásukkal hasznosak a növények és a termés számára, bár a kő teljesen szétmállhat, ha a földben hagyjuk, vagy az időjárás hatásainak tesszük ki.

Pszichológiailag:

A boji kövek minden szinten fényt derítenek a blokkokra. Tisztítják a blokkolt érzelmeket és gyógyítják a fájdalmas emlékeket. Az egyéni fejlődés érdekében ugyancsak oldják a negatív gondolatmintákat és az önromboló magatartást. Lehatolnak a pszichoszomatikus betegség gyökeréig, s oldják a blokkokat a fizikai testekben. Ha kezünkben tartunk egy boji követ, megmutatja az eddig rejtett tulajdonságait; így szép lassan megismerjük és értékeljük magunkat.

Fizikailag:

A boji kövek a test meridiánjain át serkentik az energia áramlását.

Mentálisan:

Érzelmileg stabilizálnak, de csak azután, ha előtte már minden más szükséges feladatukat ellátták.

GYÓGYHATÁSA

Szabályozza a bőrsejtek regenerálódását, így hatása felér egy szépségkúráéval. Javítja az energiaáramlást és erősíti a központi idegrendszert. A boji kövek oldják az energiablokkokat, enyhítik a fájdalmat, valamint támogatják a szövetek regenerációját. Hasznosak akkor is, amikor a fizikai energia megcsappan, vagy makacs betegség gyötör. Nagyon finom szinten újra összehangolják a csakrákat.

ALKALMAZÁSA

Legalább tíz percig tartsunk a kezünkben egy párat a boji kövekből, vagy tegyük a blokkolt, illetve fájdalmas pontra!