Nézd meg Csaroit ásvány ékszereinket! >>

CSAROIT

SZÍN

Lila

CSAKRA

Homlokcsakra, koronacsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A csaroit az átalakulás köve. Lélekkő, amely legyőzi a félelmet. Serkenti a belső látást és a spirituális előrelátást, segít megbirkózni a spirituális szinten bekövetkező óriási változással. Ezt megkönnyítve szintetizálja a szív- és a koronacsakrát, tisztítja az aurát, és fokozza a feltétel nélküli szeretetet. Támogatja a rezgések megváltozását, és a magasabb rendű valóságokhoz kapcsolódik. Ugyanakkor mélyreható fizikai-érzelmi gyógyulást idéz elő. Hozzájárul ahhoz, hogy a jelen pillanatot tökéletesnek fogadjuk el.

Pszichológiailag:

A csaroit egyesíti a „negatív tulajdonságokat”, megkönnyíti mások elfogadását. Felszabadítja a mélyen gyökerező félelmeket, és különösen hasznos az ellenállás leküzdéséhez, valamint a dolgok távlatokban történő szemléléséhez. Belső hajtóerővel, energiával és spontaneitással ruház fel, viszont csökkenti a stresszt és az aggódást; kiegyensúlyozottá tesz. Használhatjuk a kényszerképzet és a megszállottság megszüntetésére. A koronacsakra egyensúlyának megteremtésével segít az elidegenedés és a bukás érzésének legyőzésében.

Mentálisan:

Serkenti a felfogó- és az elemzőképességet, s ezt a gyors döntéshozatalnál hasznosítja.

Spirituálisán:

Támogatja az emberbaráti cselekedeteket. Megnyitja és egyensúlyba hozza a koronacsakrát. Jó meglátásokat sugall az előző életekről, és útmutatást nyújt ahhoz, hogy – egyéni és kollektív szinten – miként tehetünk eleget a karmánknak.

GYÓGYHATÁSA

A csaroit a negatív energiát gyógyítóvá alakítja át, a rendellenességet pedig jóllétté változtatja át. A kimerült testet újra energiával tölti fel. Fokozza az eltökéltséget és a tetterőt. Szabályozza a vérnyomást, az anyagcserét és erősíti az immunrendszert. Jótékonyan hat a szemre, a szívre, a májra és a hasnyálmirigyre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, valamint enyhíti a görcsöket, a fájásokat és a fájdalmakat. A csaroit hatására mélyen és gyermeki békességben alszunk, Intenzíven álmodunk, búcsút inthetünk az álmatlanságnak. Hasznos olyan esetekben, amikor a vegetatív idegrendszer hibás működése károsan hat a szívre. Kedvezően befolyásolja az autizmust és a rögeszmés depressziót.

ALKALMAZÁSA

A bőrrel érintkezve tegyük a szív fölé vagy a megfelelő testrészre! Nagyon hatékony a csaroitból készült kristályrács. Az elixír tisztító a fizikai test számára, csillapítja az érzelmi nyugtalanságot.