Nézd meg Danburit ásvány ékszereinket! >>

DANBURIT

FAJTÁI:

  • Rózsaszín danburit

SZÍN

Rózsaszín, sárga, fehér, lila

CSAKRA

Szívcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A danburit kifejezetten spirituális kő, nagyon tiszta a rezgése, és a szív energiájára hat. Mind a személyes, mind a magasabb rendű tudatot aktiválja. Ragyogását a kozmikus fénytől kapja, s néha egy Buddha-alak található a kristályon belül, amely a megvilágosodást és a spirituális fényt vonzza. Egyengeti az előttünk álló utat.

A danburit viselése kapcsolatot teremt a derűvel és az örök érvényű bölcsességgel. Meditációhoz használva a tudat magas állapotába visz, és megnyitja az utat a belső útmutatáshoz.

Kitűnő kő egy alapvető változás előmozdításához, és a múlt magunk mögött hagyásához. Alkalmas karmikus tisztítónak is, megszünteti a mentális kényszerítő erőket, amelyeket tovább cipeltünk volna magunkkal. A lelket új irányba indítja el. Az ágy mellé helyezve ez a kristály a távozó társául szegődik a halálon túli utazásra, és képessé tesz a tudatos spirituális átmenet megélésére.

Spirituálisán:

A danburit serkenti a harmadik szemet, a korona és a magasabb rendű koronacsakrát. Összehangolja a szívcsakrát a magasabb rendű koronacsakrával. Tisztítja az aurát. Elősegíti az álmok megértését.

Pszichológiailag:

A danburit kiegyensúlyozottá tesz, megváltoztatja a mindennek ellenszegülő beállítottságot; gondolkodásmódunkat türelmessé és nyugodttá teszi. Javítja az empatikus képességet és megértőbbé tesz embertársaink iránt.

GYÓGYHATÁSA

A danburit nagyon hatékonyan gyógyít. Megszabadít az allergiáktól, krónikus betegségektől; méregtelenítő hatású. Gyógyítja a májat és az epehólyagot. Ahol szükséges, súlygyarapodáshoz segíti hozzá a testet. Támogatja az izommunkát és a motorikus funkciókat. Erősíti a vérkeringési rendszert, enyhíti a fülzúgást és segíti az emésztést.

ALKALMAZÁSA

Helyezzük a megfelelő testrészre, elsősorban a szív fölé! Ha a párnánk alá tesszük a danburitot, egyértelművé válnak az álmaink.

KÜLÖNLEGES SZÍN

Az általános jellegzetességek mellett a következő színnek egyedi tulajdonságai is vannak:

Rózsaszín danburit

Megnyitja a szívet, és önmagunk szeretetére bátorít.