Nézd meg Howlit ásvány ékszereinket! >>

HOWLIT

FAJTÁI:

  • Kék howlit

SZÍN

Fehér, kék; gyakran mesterségesen színezett

CSAKRA

Koronacsakra

HOROSZKÓP

Mérleg, Ikrek

JELLEGZETESSÉGEI

A howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. A párna alá téve kitűnő ellenszere az álmatlanságnak; különösen akkor, ha ezt a túlzottan igénybe vett agy okozza. Elixírként ugyancsak lehet használni, lefekvés előtt egy órával kortyintsunk belőle.

A howlit összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal: megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, és az előző életekhez való hozzáférést. A harmadik szemre téve megnyitja más életek emlékeit, beleértve a két élet közötti állapotot is és a spirituális dimenziókat.

A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.

Pszichológiailag:

Türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzőségre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat. Segít a döntéshozatalban.

A howlit csillapítja az elmét: kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, különösen azokat, amelyeket az előző életek okozzák. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolják.

GYÓGYHATÁSA

Hasznos segítség leégés és elhízás ellen, jót tesz az emésztésnek, gyógyítja a körömgyulladást. Enyhíti az álmatlanságot. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. Hatásos a drágakő-eszenciája.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő testrészre, míg meditáláshoz vagy a harag csillapításához tartsuk a kezünkben! Tartsuk a zsebünkben, hogy elnyelje a negativitást!

KÜLÖNLEGES SZÍN

Az általános jellegzetességek mellett a következő színnek egyedi tulajdonságai is vannak:

Kék howlit

Segíti az álmok visszaidézését és azoknak az ösztönös megérzéseknek a tudatosodását, amelyeket az álom hoz.