Nézd meg Kiasztolit ásvány ékszereinket! >>

KIASZTOLIT /KERESZTKŐ, ANDALUZIT/

FAJTÁI:

  • Zöld andaluzit

SZÍN

Barnásszürke, rózsaszín, szürke, vörösesbarna

CSAKRA

Gyökércsakra, napfonat csakra

JELLEGZETESSÉGEI

A kiasztolit erőteljes védelmet nyújtó kő. Régen a rosszindulat és az átkok távoltartására használták. Megvan az a képessége, hogy a viszályt harmóniává alakítsa át. Kreatív kő, amely szétoszlatja a negatív gondolatokat és érzelmeket. Elősegíti a problémamegoldást és a változást. A kiasztolit kaput nyit a rejtélyek világára, és megkönnyíti a testen kívüli utazásokat. Lehetővé teszi az örökéletűség megértését és felfedezését. A halállal és az újraszületéssel van kapcsolatban, segíti a halál utáni átmenetet.

Pszichológiailag:

Eloszlatja az illúziókat és csillapítja a félelmeket; képessé tesz bennünket arra, hogy szembenézzünk a valósággal; és különösen hasznos a megőrüléstől való félelem legyőzéséhez. A segítségünkre van az egyik helyzetből egy másikba való átmenetben, elsősorban pszichológiai szinten; valamint oldja a régi viselkedésmintákat, és segít megszokni az új helyzeteket.

Mentálisan:

Az elemzőképességek erősítésével a kiasztolit előmozdítja a problémamegoldást.

Érzelmileg:

Elűzi a bűntudatot, stabilizálja az érzelmeket. Betegség és trauma idején is megőrzi a spiritualitást, segítségül hívja a védelmet nyújtó erőket. Segít összehangolódni a lélek céljával. Stresszhelyzetben segít felállítani a fontossági sorrendet.

GYÓGYHATÁSA

Csökkenti a lázat, megállítja a vérzést, enyhíti a gyomorsavtúltengést, gyógyítja a reumát és a köszvényt. Gyengeség és kimerültség esetén erősít. Serkenti a tejelválasztást a szoptató anyáknál. Helyreállítja a kromoszómák károsodását, és egyensúlyba hozza az immunrendszert. Alkalmazható a paralízis kezelésére, valamint idegerősítő.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő testrészre, viseljük a nyak körül!

Zöld andaluzit

Szívtisztító és egyensúlyt teremtő kő. Nagyon hasznos pszicho- és lelki terápiához.