Nézd meg Krizokolla ásvány ékszereinket! >>

KRIZOKOLLA

FAJTÁI:

  • Kristályos krizokolla

SZÍN

Zöld, kék, türkiz

CSAKRA

Szívcsakra, torokcsakra

HOROSZKÓP

Bika, Mérleg

JELLEGZETESSÉGEI

A krizokolla békés és éltető kő. Segíti a meditációt és kommunikációt. A lakáson belül a negatív energia minden fajtáját eltünteti. Lehetővé teszi, hogy higgadtan fogadjuk el azokat a helyzeteket, amelyek állandóan változnak; és nagy belső energiát hív életre. Hasznos a nehéz időszakot élő kapcsolatokban: stabilizálja és javítja mind az otthoni, mind a személyes viszonyokat.

Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával. A napfonatcsakránál visszafordítja a romboló érzelmi programozást. A szívcsakránál meggyógyítja a szívpanaszokat, és növeli a szeretni tudás képességét. A toroknál fejleszti a kommunikációt. A harmadik szemnél megnyitja a tisztánlátást.

Pszichológiailag:

Serkenti az öntudatot és a belső egyensúlyt, valamint magabiztossá és kellően érzékennyé tesz. Fokozza a személyes erőt, és ösztönzi a kreativitást. Legyőzi a fóbiákat, eltünteti a negativitást; és akinél szükséges, támogatja a motiváltságot.

Mentálisan:

Csökkenti a szellemi feszültséget, és lehetővé teszi, hogy hideg fejjel tudjunk gondolkodni. Fejleszti az igazmondást és a tárgyilagosságot.

Érzelmileg:

Csillapítja a bűntudatot, örömöt hoz. Elősegíti a kiegyensúlyozottságot.

GYÓGYHATÁSA

A krizokolla jótékonyan hat az ízületi gyulladásra, a csontbetegségekre, az izomgörcsre, az emésztőszervekre, a fekélyre, a vér betegségeire, a vérellátásra és a tüdőproblémákra. Méregteleníti a májat, a veséket és a beleket. Ez a kő erősíti az izmokat, és csillapítja az izom- és gyomorgörcsöket. Hűsítő hatásával gyógyítja a gyulladást, különösen a torokban és a mandulákban; csökkenti a vérnyomást, enyhülést hoz az égésekre és a vágott sebek fájdalmait enyhíti. Mérsékli az ízületi fájdalmat, erősíti a pajzsmirigyet, és jó hatással van az anyagcserére. Kiváló kő a hölgyek számára: enyhíti a menstruációval járó kellemetlen tüneteket és a menstruációs görcsöt. Nagyon finom szinten a krizokolla eloszlatja a miazmákat.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő helyre: a bőrre, vagy a harmadik szemre!

ÖSSZENŐTT KRISTÁLY

Kristályos krizokolla

Egyesíti a krizokolla és a kvarcok tulajdonságait. Nagyon nagy a tisztasága, és gyorsan fejti ki hatását.