Nézd meg Lepidolit ásvány ékszereinket! >>

LEPIDOLIT

SZÍN

Bíbor, rózsaszín

CSAKRA

Koronacsakra

HOROSZKÓP

Mérleg

JELLEGZETESSÉGEI

A lepidolit megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől, míg a komputerre téve elnyeli a kisugárzásokat. Amikor a lepidolit csillámszerű formát vesz fel, a tulajdonságai sokkal hangsúlyosabbak, és ez a leghatásosabb „tisztítóeszköz’’. A lepidolit megköveteli, hogy igazán nemes feladatokra használjuk. Szétoszlatja a negativitást. Aktiválja és megnyitja a torok-, a szív- és a koronacsakrát, valamint a harmadik szemet; feloldja a blokkokat, és kozmikus tudatot biztosít. Ráhangol az előző életekből olyan gondolatokra és érzésekre, amelyek a mostani életünkben okoznak akadályokat. Előre tud vinni bennünket a jövőbe.

A lepidolit rendkívül hasznos a stressz és a depresszió csillapításában. Lítium tartalma segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére; támogatja a szenvedélybetegségektől és bármilyen bántalomtól való megszabadulást, beleértve az anorexiát is. Mint az „átmenet köve” szétoszlatja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat, ösztönzi a változást. Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat.

Mentálisan:

A lepidolit serkenti az intellektuális és az elemzőképességeket. Mivel növeli az objektivitást és a figyelem összpontosítást, felgyorsítja a döntéshozatalt. Arra világít rá, ami igazán fontos, és kiszűri a zavaró tényezőket. Óv a manipulációtól és a figyelmetlenségtől.

Érzelmileg:

A lepidolit lehetővé teszi, hogy kivonjuk magunkat mások hatása alól, és megőrizzük a szabad mozgásterünket. Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít.

GYÓGYHATÁSA

A lepidolit pontosan megjelöli a rendellenesség helyét, fölé helyezve finoman rezeg. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS-t, és segíti a negatív ionok létrehozását. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer-kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. Nem engedi elsavasodni a testet. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. A lepidolit kitűnő a klimax idején, különösen drágakő elixírként. Jótékonyan hat a fertőzőház-szindromára vagy a komputer stressz okozta betegségekre.

ALKALMAZÁSA

Viseljük, vagy tegyük a megfelelő testrészre.