Nézd meg Mohaachát ásvány ékszereinket! >>

MOHAACHÁT

SZÍN

Zöld, kék, vörös, sárga, barna

CSAKRA

Szívcsakra

HOROSZKÓP

Ikrek, Rák

JELLEGZETESSÉGEI

Ez a stabilizáló kő erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, hogy a mohaachát felfrissíti a lelket, és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás-változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek, aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármilyen kapcsolatban áll a növényekkel.

A mohaachát a születést és a szülést elősegítő kő: támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsektől.

A gazdagság köve, vonzza a bőséget.

Ez a kristály kettős feladatnak tesz eleget: a racionális emberek figyelmét ráirányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat.

Pszichológiailag:

A mohaachát növeli az önbizalmat, és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy jól kijöjjünk másokkal. Erősíti azt a képességet, hogy soha ne adjunk fel semmit.

Szellemileg:

Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt és csökkenti a félelemérzetet. Erősíti a bizalmat és a reményt, fokozottan optimista kő. Segít megszabadulni a traumatikus élményektől. Hasznos mindenkinek, aki az életkörülményei vagy az agy egyensúlyhiánya miatt szenved a stressztől. Függetlenül attól, hogy mennyire nehezek azok a körülmények, a mohaachát segít felismerni a kiváltó okot.

GYÓGYHATÁSA

Hasmenéses megbetegedések után segíti a bélflóra regenerálódását, serkenti a hajnövekedést, csillapítja a makacs köhögést. A mohaachát meggyorsítja a felépülést. Használható hosszú ideje tartó betegség megszüntetésére. Gyulladáscsökkentő, tisztítja a keringési és a kiválasztó rendszert, serkenti a nyirokáramlást, valamint erősíti az immunrendszert. Felszámolja a bal és a jobb agyfélteke közötti egyensúlyhiány okozta stresszt. Segít megelőzni a vércukorszint csökkenését és a kiszáradást; jótékonyan hat a fertőzésekre, a megfázásra és az influenzára, mérsékli a lázat. Csökkenti a nyirokcsomók duzzanatát. Elixírként a bőrre használható, kezeli a gombát és a bőrfertőzéseket.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő pontra, és mindig érintkezzen a bőrrel.