Nézd meg Riolit ásvány ékszereinket! >>

RIOLIT

SZÍN

Fehér, zöld, világosszürke, vörös

CSAKRA

Szívcsakra, torokcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A riolit életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást; segít beteljesíteni azt, amit keresünk; és megkönnyíti a lelki szintről eredő megértést. Elérhetővé teszi a karmikus bölcsességet. Erősíti a testet, a lelket és a szellemet. Végtelenül hasznos, amikor az énünket teljes egészében szeretnénk felfedezni.

Mély meditációs állapotot tesz lehetővé. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában, feldolgozza a múltat és egyesíti a jelennel. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást. Kitűnő a hatása abban is, hogy mindig a jelenhez kötődjünk, s ne a múltra emlékezzünk vissza.

Pszichológiailag:

A riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Önbecsülésre és az igazi énünk elfogadására nevel.

Mentálisan:

Erőt ad ahhoz, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe az élet kihívásaival, valamint tudatosítja bennünk az állhatatosságunkat. Javítja az önismeretet és az önbecsülést.

Érzelmileg:

A riolitnak kiegyensúlyozó a hatása, és a megfelelő helyeken elősegíti az érzelmi oldást.

GYÓGYHATÁSA

A riolit erősíti a szervezet természetes ellenállását és az immunrendszert. Gyulladásgátló hatású. Jótékonyan hat az erekre, a kiütésekre, a bőrbetegségekre és a fertőzésekre; javítja a B-vitamin felszívódását. Eloszlatja a veseköveket és a megkeményedett szövetet. Elixírként erősíti és javítja az izomtónust.