Nézd meg Rubin ásvány ékszereinket! >>

RUBIN

FAJTÁI:

  • Rubin-zoisit /aniolit/

SZÍN

Vörös

CSAKRA

Gyökércsakra, szívcsakra

HOROSZKÓP

Kos, Oroszlán, Skorpió

JELLEGZETESSÉGEI

A rubin kiválóan hat az energiára. Életerőt, energiát és kiegyensúlyozottságot biztosít, de olykor túlingerelheti az érzékeny vagy ingerlékeny embereket. Fokozza az életszenvedélyt, de sosem önpusztító módon.

Serkenti a szívcsakrát, és egyensúlyban tartja a szívet. Arra bátorít, hogy a boldogságot kövessük. Erőteljes páncélt biztosít az asztrális támadás és a szív energiájának vámpírjai ellen. Elősegíti a pozitív álmokat és a tiszta vizualizációt, élénkíti a tobozmirigy működését. A rubin a bőséget hozó kövek közé tartozik, valamint segít is megtartani a gazdagságot és a szenvedélyt.

Pszichológiailag:

A rubin átalakítja a haragot és a negatív energiát, s eltávolít az utunkból mindent, ami negatív. Elősegíti a dinamikus vezetést.

Mentálisan:

Pozitív és bátor gondolkodásmódot biztosít. A rubin hatása alatt az elmét fokozott tudat és kitűnő figyelemösszpontosítás teszi még élesebbé. Védelmet nyújtó hatásának köszönhetően a vitákban erősebbé tesz.

Érzelmileg:

A rubin dinamikus. Szenvedéllyel tölt felt és lángra lobbantja az elragadtatást. Társaságkedvelő kő, vonzza a szexuális aktivitást.

Fizikailag:

Legyőzi az aggódást és a letargiát, potenciát, érzékiséget és életerőt biztosít. Ellenben csillapítja a hiperaktivitást.

GYÓGYHATÁSA

A rubin méregteleníti a testet, a vért és a nyirkot; jótékonyan hat a lázra, a fertőző betegségekre és a nem megfelelő véráramlásra. Rendkívül előnyös a szívre, a keringési rendszerre és a vérellátási panaszokra. Enyhíti a bélfertőzéseket, segít helyrehozni a hormonális problémákat. Serkenti a mellékveséket, a veséket, az ivarszerveket és a lépet.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a szívre, az ujjra, a bokára!

ÖSSZENŐTT KRISTÁLYOK

Rubin-zoisit /aniolit/

Lásd, az R betű alatt, a Rubin-zoisitra kattintva.