Nézd meg Szerafinit ásvány ékszereinket! >>

SZERAFINIT /SZERAFINA/

SZÍN

Zöld

CSAKRA

Szívcsakra, homolokcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A harmadik szemre téve, vagy meditációhoz használva a szerafinit a spirituális megvilágosodás köve, és kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására is. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek kapcsolatot hoznak létre az angyalokkal, hatására könnyebb belépni a spirituális világba, a szerafinitot nagy hatású meditációs kőként tartják számon. Megnyitja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát. Ez a kő támogat abban, hogy a szívünk parancsai szerint éljünk, gyengéden tisztítja a szívcsakrát, és megnyitja a szeretet előtt.

Tollszerű szárnyai magas spirituális rezgésbe suhannak velünk, és kitűnő segítség testen kívüli utazások megtételéhez; s amíg a lelkünk távol van, oltalmazza a fizikai testet. Azzal nyújt támogatást, hogy számba veszi, mennyit is fejlődött az életünk; valamint ráirányítja a figyelmünket azokra a változásokra, amelyeket szükséges megtennünk a békességhez és a beteljesüléshez vezető úton. Segít megszabadulni az ártalmas gondolatoktól, s ezáltal túljutni a depresszív hangulatokon.

GYÓGYHATÁSA

A szerafinit működése finom szinten érvényesül a legjobban. Élénkíti a gerincoszlopot, és az éteri testhez való kötődése – különösen a szív mögött – egészen a nyakig oldja az izomfeszültséget. Erősíti a kötőszöveteket és az izomzatot, és fáradtság ellen is jó. Hasznos a megfázás kezelésére, és elősegíti a fogyást is, segít megszabadulni a zsírpárnáktól (főként abban az esetben, ha az elhízásnak lelki okai vannak).

ALKALMAZÁSA

Tegyük a harmadik szemre vagy a szívre, vagy a párna alá, de viselhetjük a nyak körül is!