Nézd meg Szerpentin ásvány ékszereinket! >>

SZERPENTIN

FAJTÁI:

  • Végtelen kő /világoszöld szerpentin/

SZÍN

Vörös-zöld, barna-vörös, barna-sárga, fekete-zöld, fehér

CSAKRA

Napfonat csakra, szívcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A szerpentin földelő kő, elősegíti a meditációt és a spirituális világ felfedezését. Tisztítja a csakrákat, serkenti a koronacsakrát, és segít megérteni az élet spirituális lényegét. Elősegíti a már megszerzett bölcsesség életre keltését, valamint az előző életek emlékezetének visszanyerését.

Pszichológiailag:

A szerpentin hatására úgy érezzük, hogy még inkább mi irányítjuk az életünket. Helyreállítja a felborult szellemi és érzelmi egyensúlyt, valamint lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiát tudatosan irányítsuk a problémás területekhez. Segít lecsillapítani az erős indulatokat és megteremteni az ingadozó kedélyállapot egyensúlyát.

Fizikailag:

A szerpentin rendkívül hatásosan tisztítja, méregteleníti a testet és a vért. Azt tartják róla, hogy hosszú életet biztosít.

GYÓGYHATÁSA

A szerpentin eltávolítja az élősködőket, segíti a kalcium és a magnézium felszívódását, valamint megkönnyíti a vér cukorszintjének beállítását akár alacsonyabb, akár magasabb a normálisnál. Gyomor- és menstruációs panaszok esetén görcsoldó hatású, segíti a vese működését.

ALKALMAZÁSA

Fogjuk a kezünkben, vagy tegyük a megfelelő pontra!

Végtelen kő /világoszöld szerpentin/

Gyengéd, szelíd természetű kő, amely összekapcsol bennünket az angyali útmutatással. Elérhetővé teszi és egyesíti a múltat, a jelent és a jövőt; kitűnő az előző életek feltárásához, mivel elősegíti a könyörületet és megbocsátást önmagunknak, valamint azért, amin átmentünk.

Ez a kő gyógyítja az előző életekből származó kiegyensúlyozatlanságot és megtisztítja az érzelmi csomagunkat az előző kapcsolatoktól. A torokra téve segít a múltról beszélni.