Nézd meg Tektit ásvány ékszereinket! >>

TEKTIT

SZÍN

Fekete vagy sötétbarna, zöld

CSAKRA

Minden csakra

JELLEGZETESSÉGEI

Földön kívüli eredete miatt úgy gondolják, hogy a tektit elősegíti a kommunikációt más világokkal, valamint a magasabb rendű tudás magába szívásával és megőrzésével hasznára van a spirituális fejlődésnek. Összekapcsolja a kreatív energiát és az anyagot. A tektit segít a nemkívánatos tapasztalatoktól megszabadulni, emlékezni a már megtanultakra és odafigyelni azokra a dolgokra, amik spirituális fejlődéshez vezetnek. Feltárja mindennek a lényegét, rávilágít az igazi okokra és a szükséges teendőkre.

A csakrákra téve kiegyensúlyozza az energiaáramlást, és visszafordítja azt a csakrát, amelyik rossz irányban forog. Fokozza a telepátiát a tisztánlátást, ha pedig a harmadik szemre tesszük, lehetővé teszi más dimenziókkal a kommunikációt. Segít felismerni az élet valódi értékeit.

A tektitet hagyományosan minden szintű termékenység fokozására viselték talizmánként. Ez a kő egyensúlyban tartja bennünk a férfi- és a női energiákat.

GYÓGYHATÁSA

Csökkenti a lázat, jótékonyan hat a hajszálerekre és a keringésre. Megakadályozza a betegségek terjedését. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, méregtelenítő hatású, elősegíti a fertőzés útján szerzett betegségek gyógyulását.

ALKALMAZÁSA

Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük a megfelelő testrészre!