Nézd meg Amazonit ásvány ékszereinket! >>

AMAZONIT

SZÍN

Kék, zöld

CSAKRA

Napfonat csakra, szívcsakra, torokcsakra

HOROSZKÓP

Bika, Mérleg, Nyilas, Halak

JELLEGZETESSÉGEI

Az amazonitnak erőteljes a szűrő szerepe. Fizikai szinten: elnyeli a mikrohullámokat és a mobiltelefon kisugárzását, valamint véd az elektromágneses szennyeződés ellen. Önmagunk és bármilyen jellegű szennyeződés forrása közé kell elhelyezni, vagy pedig a mobiltelefonra ragasztani.

Szellemi szinten:

Megszűri az agyon áthaladó információkat, és ezeket megérzéssel kombinálja. Rendkívüli a csillapító hatása. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai-éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi- és a női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget. Ez az a kő, amelyik lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld, vagy pedig figyelembe vegyed az eltérő nézőpontokat.

Érzelmi szinten:

Az amazonit enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.

Spirituálisan:

Az amazonit elixírje rendkívüli hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet.

GYÓGYHATÁSA

Gyomorbetegségek esetén görcsoldó és lazító hatást fejt ki, emellett enyhíti a menstruációs panaszokat. Viselőjét kiegyensúlyozottá, derűssé, boldoggá teszi. Az amazonit gyógyítja és megnyitja a szív- és a torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Ugyancsak megnyitja a harmadik szemet, és utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalciumhiányra és a lerakodásokra; helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket. Elixírként orvosolja a kalciummal összefüggő problémákat. Az amazonit ugyancsak oldja az izomgörcsöket. Legfőbb sajátsága az a védelem, amelyet a mikrohullám egészségkárosító hatásával és az elektromágneses szmog más forrásaival szemben biztosít.