Jó tanács!

Az egyedi ásvány ékszereim már úgy kerülnek új, büszke viselőjükhöz, hogy fénnyel és szeretettel töltöm fel, így még több örömet adnak.

Ha több pozitív energiát szeretnél az ékszered által, csak Neked is kérned kell a Teremetőt, hogy töltse fel a saját darabodat.

Az ásványokat azonban viselés közben, betegség után vagy egy lelki megpróbáltatást követően is megtisztíthatjuk. Az ékszert hideg vízzel mosd meg majd, tedd az ásványt néhány órára a Nap- vagy a Hold fényére. Mivel ezek az ékszerek rendkívül érzékenyek, tartsd távol mindenfajta kemikáliától, legyen az tisztítószer, illatszer vagy akárcsak szappan. Az ásványok rezgései igen finomak, ezért könnyen meglehet, hogy viselés közben a színét változtatja, ilyenkor nem kell megijedni, csupán „dolgoztok” egymással.

Még egy jó tanács: mielőtt elkezded viselni az ékszert, vedd a kezedbe, csukd be a szemedet és egy picit figyelj befelé. Kérd, hogy mit szeretnél, miben legyen segítségedre az ásvány. Majd érezd a szívedben az univerzális energiát és ugyan ezt, az ásvány ékszerben is lüktetés formájában.

Végül köszönd meg az együttműködést, viseld büszkén és egészségesen az ékszeredet, hiszen kiválasztottátok egymást!