Nézd meg Ametrin ásvány ékszereinket! >>

AMETRIN

SZÍN

Bíbor és sárga

CSAKRA

Gyökércsakra, koronacsakra

HOROSZKÓP

Ikrek, Mérleg

JELLEGZETESSÉGEI

Az ametrin erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citrin sajátosságait. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, különösen hasznos a hosszan elhúzódó betegségekben, mert segít felismerni a rendellenesség okait. Összekapcsolja a fizikai világot a magasabb rendű tudattal. A fejet megtisztítja a stressztől és a feszültségtől, nyugtatja az elmét, és meditáláskor nagyobb összpontosítást biztosít. Kinyitja a harmadik szemet, segíti a gyógyítást, hangsúlyozza a megérzéseket. Egyesíti a férfi- és a női energiákat.

Pszichológiailag:

Az ametrin erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjunk fogadni másokat és szót értsünk velük. Megmutatja, hogy ki hova tartozik, és elűzi az előítéleteket. Rendkívül energikus kő; fokozza a kreativitást és hozzájárul ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani az életünket. Úrrá tud lenni a látszólagos ellentmondásokon.

Mentálisan:

Összehangolja a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Erősíti a figyelem-összpontosítást, segít átgondolni a dolgokat, felismerni a lehetőségeket és megtalálni a kreatív megoldásokat. A mindennapok valóságán túlra visz, összekapcsol a magasabb rendű tudattal.

Érzelmileg:

Az ametrin oldja a blokkokat, beleértve a negatív érzelmi programozást és az elvárásokat is; felfedi az érzelmi gyötrelmek lappangó okait. Erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, amelyet a stressz sem tud megzavarni.

GYÓGYHATÁSA

Szívgyengeség esetén stabilizáló hatású, emellett nyugtatólag hat az ideges emésztési panaszokra és a belső szervek működését is harmonizálja. Fokozza a motiváltságot. Lehatol a dolgok gyökeréig. Erőteljes tisztító tulajdonságai eltüntetik a negativitást az aurából és a mérgeket a testből. Rendkívüli hatékonysággal tisztítja a vért, regenerálja a testet és erősíti az immunrendszert, támogatja a vegetatív idegrendszert és a fizikai érés folyamatát, oxigénnel látja el a szervezetet. Gyógyítja a krónikusfáradtság-szindrómát, az égető érzéseket, a depressziót, az emésztési zavarokat és a gyomorfekélyt, a kimerültséget és a letargiát, a feszítő fejfájást és a stresszel összefüggő rendellenességeket.

ALKALMAZÁSA

Ha az ametrint a kezünkben tartjuk, a nagyon mélyen gyökerező dolgokat a felszínre hozza.