Nézd meg Angelit ásvány ékszereinket! >>

ANGELIT /ANGYALKŐ/

SZÍN

Kék és fehér, olykor vörössel pöttyözött

CSAKRA

Torokcsakra, homlokcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A békét és a testvériességet jelképezi. A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra.

Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.

Az angellt az évmilliókon át hatalmas nyomás alatt volt szelesztitből képződött, amellyel nagyon sok közös tulajdonsága van.

Pszichológiailag:

Az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen az. Ugyancsak segít abban, hogy részvéttelibbek és elfogadóbbak legyünk, főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni. Csillapítja a pszichológiai fájdalmat és semlegesíti a kegyetlenséget.

Mentálisan:

Ez a kristály megkönnyíti az asztrológiai és a matematikai összefüggések megértését. Lehetővé teszi az agy telepatikus kapcsolattartását.

Spirituálisan:

Az angelit csupa könyörület: a fájdalmat és a rendellenességet gyógyítja, megnyitja az utat a spirituális késztetés előtt. A békesség és a nyugodtság érzését biztosítja. Segít kapcsolatba kerülni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Megkönnyíti az újjászületés folyamatát, meggyorsítja a gyógyulást, felerősíti a médiumi képességeket.

GYÓGYHATÁSA

Csökkenti a fertőzésveszélyt, enyhíti a torokgyulladást és jótékonyan hat az ödémákra, mert serkenti a nyirokkeringést és a veseműködést. Fokozza a közösségi érzést és a harmóniát. A lábfejen alkalmazva az angelit oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében; s különösen a tüdővel és karral áll összeköttetésben. Enyhíti a napégéssel együtt járó fájdalmat. Nagyon finom szinten az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.

ALKALMAZÁSA

Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük valamelyik testrészre.