Nézd meg Labradorit ásvány ékszereinket! >>

LABRADORIT /SPEKTROLIT/

FAJTÁI:

  • Sárga labradorit

SZÍN

Szürkéstől a feketéig, kékkel, sárgával színezve

CSAKRA

Torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

HOROSZKÓP

Vízöntő, Halak

JELLEGZETESSÉGEI

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurától. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.

A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést, beleértve a „megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

Pszichológiailag:

A labradorit eloszlatja a félelmeket, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokból származó lelki bánatokat, beleértve az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.

A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza. Találékonnyá tesz,mert harmonikusan egyesíti a tudást és az ihletet.

A labradorit hasznos társ változások idején: erőt és állhatatosságot biztosít.

Az átalakulás köve: előkészíti a testet és a lelket az emelkedési folyamatra.

GYÓGYHATÁSA

A labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét, csökkenti a magas vérnyomást. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást.

ALKALMAZÁSA

Viseljük a magasabb rendű szívcsakra fölött, fogjuk a kezünkbe, vagy tegyük a megfelelő testrészre.

KÜLÖNLEGES SZÍN

Az általános jellegzetességek mellett a következő színnek egyedi tulajdonságai is vannak:

Sárga labradorit

A tudat legmagasabb rendű szintjéig is elér, segíti a vizualizációt, a transzot, a tisztánlátást és az üzenetközvetítést. Jótékony hatású a napfonatcsakrára, és kitágítja a szellemi testet, belső bölcsességet biztosít. Gyógyítja a gyomrot, a lépet, a májat, az epehólyagot és a mellékveséket. Elhelyezés: tegyük a harmadik szemre, a napfonatcsakrára, vagy tartsuk a kezünkben!