Nézd meg Morganit ásvány ékszereinket! >>

MORGANIT /RÓZSASZÍN BERILL/

CSAKRA

Torokcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

Csillapítja a munkaszenvedélyt, illetve enyhíti a következtében kialakult tüneteket: a szív- és hátfájást, valamint az impotenciát. Növeli a felelősségérzetet.

Vonzza és életben tartja a szerelmet. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket, valamint teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni. Mint rózsaszín kő, aktiválja és tisztítja a szívcsakrát; csillapítja a stresszt az életünkben, jótékonyan hat az idegrendszerre. Segít abban, hogy minden helyzetben felismerjük a menekülési útvonalakat, a szemellenzős gondolkodásmódot és az önzést, amely blokkolja a spirituális fejlődést. Tudatosítja bennünk a lélek eddig elhanyagolt szükségleteit. A morganit ugyancsak felhívja a figyelmet a beteljesületlen érzelmi vágyakra és a ki nem fejezett érzésekre. Hatékonyan szétoszlatja a gyógyulással és az átalakulással szembeni tudatos vagy tudat alatti ellenállást. Véget vet annak, hogy örökös áldozatnak tekintsük magunkat, valamint megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet és a gyógyulás befogadására. Megszilárdítja az érzelmi testet, amíg a pszichoszomatikus változások lezajlanak.

GYÓGYHATÁSA

Gyógyító hatását a stressz és az azzal összefüggő betegségek kezelésére használják. Enyhíti a szív- és idegbántalmakat. Oxigénnel látja el a sejteket és újjáalakítja azokat; jótékonyan hat a tuberkulózisra, az asztmára, a szívproblémákra, a szédülésre, az impotenciára, a tüdő blokkjaira-, valamint a tágulásra.