Nézd meg Prehnit ásvány ékszereinket! >>

PREHNIT

SZÍN

Zöld, sárga, fehér, barna

CSAKRA

Napfonatcsakra, szívcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A nyugodt prehnit a feltétel nélküli szeretet köve, és az a kristály, amely gyógyítja a gyógyítókat. Erősíti a vizualizációs folyamatot, és olyan mély meditációt idéz elő, amelyben kapcsolatba kerülhetünk a magasabb rendű énünkkel. A prehnit fokozza a prekogníziót (amikor valaki előre meglát, megérez, tud dolgokat). Az isteni energiákkal hangol össze, erősíti a jövőbelátást; és megmutatja, hogy milyen utat kövessünk a spirituális fejlődésünk érdekében.

Ez a kristály az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Hasznos kristályrács készítéséhez is, mert megnyugtatja a környezetet, valamint békét és oltalmat biztosit. Megtanít arra, miként legyünk harmóniában a természettel és erőivel; újra energiával tölti fel és megújítja a környezetünket.

Használhatjuk feng shuihoz is: hasznosan szolgálja a rendteremtést, segít megválni olyan dolgoktól, amelyekre többé már nincs szükségünk; amit viszont megtartunk, azt megfelelő módon rendezzük el. Jótékonyan hat azokra is, akik egy belső hiányérzet miatt mindent birtokolni akarnak, legyen szó akár tárgyakról, akár szerelemről.

Pszichológiailag:

A prehnit enyhíti a rémálmokat, a fóbiákat és a mélyen gyökerező félelmeket, valamint feltárja és gyógyítja a belőlük eredő rendellenességet. Jótékonyan hat a hiperaktív gyerekekre és a viselkedésük mögött meghúzódó karmikus okokra.

GYÓGYHATÁSA

Hasznos diagnózis felállításához. Elősegíti a test regenerálódását, enyhíti a megfázást és az anyagcserét. Gyógyítja a veséket és a húgyhólyagot, a csecsemőmirigyet, a vállakat, a mellkast és a tüdőt, a köszvényt és a vér rendellenességeit, rendbe hozza a kötőszövetet, stabilizálja a daganatos beteg állapotát.

ALKALMAZÁSA

Tartsuk kezünkben, vagy tegyük a megfelelő testrészre. Jövőbe látáshoz, vizualizációhoz és útmutatáshoz tegyük a harmadik szemre.