Nézd meg Tűzopál ásvány ékszereinket! >>

TŰZOPÁL

CSAKRA

Gyökércsakra, napfonat csakra

JELLEGZETESSÉGEI

A tűzopál a lelki élet szimbólumának számít.

Az igazságtalan és méltatlan helyzetekben a tűzopál támogatást nyújt az érzelmi kavarodáson keresztül. Azt tartják róla, hogy tűzopál felnagyítja a gondolatokat és az érzéseket, s háromszorosan küldi vissza azokat oda, ahonnan származnak. Megszabadít a fájdalom mélyen gyökerező érzésétől, még akkor is, ha az az előző életekig nyúlik vissza. Csodálatos az a hatása, hogy hagyja a múltat elengedni, bár egy robbanással felérhet az, amikor a visszafojtott érzések hirtelen felszabadulnak.

Fokozza a személyiség erejét, feléleszti a belső tüzet, és védelmez a veszéllyel szemben. A remény szimbóluma, kitűnő a hatása az üzleti tevékenységre, és felerősíti az energiát. Elősegíti a változást és a fejlődést.

Fokozza az ösztönösséget és az életörömet. Impulzívvá tesz, segít megszabadulni a gátlásoktól, növeli a szexualitás adta örömöket. Érdekes eszmék iránt lelkesít.

GYÓGYHATÁSA

A tűzopál együtt rezeg az alhassal és a hát alsó részével, valamint a hármas melegítő meridiánnal. Gyógyítja a beleket és a veséket, egyensúlyban tartja a mellékvesék működését, megelőzi a kimerülést, és serkenti az ivarszerveket. Biztosan újra feltölt energiával, és felmelegít.

Megelőzi a gyengeségi rohamokat és a szédülést, enyhíti a gyulladásos tüneteket, segíti a méregtelenítést. Energiát ad, javítja a teljesítőképességet, segíti a keringést, a vérellátást, a potenciát és a termékenységet.