Nézd meg Ulexit ásvány ékszereinket! >>

ULEXIT /TV KŐ/

SZÍN

Színtelen

CSAKRA

Koronacsakra

JELLEGZETESSÉGEI

Az ulexit leginkább arról a képességéről ismert, hogy bármit felnagyít, amit alája tesznek. Rendkívül tiszta kő; a figyelem középpontjába hoz dolgokat belső és spirituális szinteken, kiemeli az objektivitás és az egyértelműség szükségességét. Rendkívül hatékonyan elősegíti az álmok és a látomások értelmének megértését. Megmutatja a spirituális ösvényt, amelyen haladnunk kellene, és megismerteti velünk a legbelső énünket.

Feltárja a problémák gyökerét, megmutatja a döntéshez vezető utat, majd életre hívja a megoldásokat. Az ulexit a megnyilatkozást segíti elő a fizikai világban. Biztosítja azt a képességet, hogy belelássunk mások szívébe, s megtudjuk, mit gondolnak, és mit éreznek; így az elhatározásainkat alapos ismeretek birtokában hozhatjuk meg.

Az ulexit puha energiája előnyös meditációhoz és relaxációhoz. A harmadik szemre téve pedig elősegíti a vizualizációt, és eloszlatja a negatív mentális energiát. Egyensúlyba hozza a jin- és jangenergiákat.

Mentálisan:

Erősíti a képzeletet, és serkenti a kreativitást, különösen az üzleti életben. Ha olyan dolgok történnek velünk, amik meghaladják a képzeletet, az ulexit segít világosan látni ezeket és segít dönteni.

GYÓGYHATÁSA

Arra használják, hogy tiszta látást biztosítson a szemnek, enyhíti a szembetegségeket. Kitűnő hatású bőrelixír, elsimítja a ráncokat; de a követ nem szabad túl sokáig a vízben hagyni, mert feloldódhat. Antibakteriális és fertőtlenítő hatású, segít rosszullét esetén.

ALKALMAZÁSA

Viseljük, vagy tegyük a megfelelő testrészre, különösen a szemre és a harmadik szemre! Az ulexit kiváló meditációs kő, ha a pillantásunkkal belefeledkezünk a mélységeibe.