Nézd meg Variszcit ásvány ékszereinket! >>

VARISZCIT

SZÍN

Zöld, szürke, fehér, barna

CSAKRA

Napfonat csakra, szívcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

A variszcit a bátorítás köve. Reményt és bátorságot biztosít; rendkívül hasznos betegség és rokkantság esetén. Támogatja és ösztönzi a rokkant embert, hogy betegsége ellenére se adja fel, a gondozókat pedig abban segíti, hogy bánni tudjanak a betegség kiváltotta rendellenességgel.

Megnyitja a szívcsakrát, és a kialakult helyzetet feltétel nélküli szeretettel tölti meg.

A variszcit óriási segítséget nyújt az előző életek feltárásához. Lehetővé teszi vizuális benyomások létrejöttét aközben, hogy belemélyedünk egy korábbi életben átélt érzések és történések megtapasztalásába. Elősegíti, hogy felismerjük annak a rendellenességnek vagy mintának az okát, amelyet azóta is cipelünk magunkkal; és a gyógyulás érdekében elősegíti az adott helyzetek újragondolását.

Pszichológiailag:

Megkönnyíti, hogy a mély kétségbeesésből kimozdulva eltöltsön bennünket a remény, és bízni tudjunk az Univerzum hatalmában. Ez a kő megszünteti a színlelést, és képessé tesz arra, hogy olyannak mutassuk magunkat a világnak, amilyenek igazából vagyunk. Erősíti a józan gondolkodásmódot, de mégis kellő életteli energiával tölt fel ahhoz, hogy ne váljunk túlzottan komollyá. Éjszakára a párna alá téve nyugodt alvást és háborítatlan tudatot biztosít.

Mentálisan:

Elősegíti a tiszta gondolkodást és fejleszti a felfogóképességet. Jótékonyan hat az önkifejezésre és ötleteink megismertetésére is. Élénkítő hatású, segít világosan és gyakorlatiasan gondolkodni.

Fizikailag:

A variszcit energiával tölt fel, így segít helyreállítani a kimerült energiaraktárakat.

GYÓGYHATÁSA

A variszcit gyógyítja az idegrendszert, jótékonyan hat a felfúvódásra és a beszűkült véráramlásra, visszaállítja az erek és a bőr rugalmasságát. Semlegesíti a túlsavasodást, gyógyítja a köszvényt, a gyomorhurutot, a fekélyt, a reumát és a kapcsolódó tüneteket. Hasznos a férfi impotenciára, csillapítja a görcsöket.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő testrészre, és használjuk huzamosabb ideig! A harmadik szemre helyezve visszaidézi az előző életeket. Viseljük medálként, vagy tartsuk a bal kezünkben!